Restaurante del Parador de Ribadeo

El genuino sabor del Cantábrico
El Parador de Ribadeo constituye todo un estandarte de la cocina gallega con los pescados y mariscos de este enclave marinero como protagonistas indiscutibles. Podrás deleitar con platos tradicionales como la empanada, el lacón, el arroz caldoso con bogavante del Cantábrico, la merluza o su exquisito helado de Cebreiro.
Estandarte de la cocina gallega marinera
Con las mejores vistas a la Ría, al paisaje gallego y a encantadores pueblos asturianos, en el restaurante del Parador te ofrecemos una deliciosa experiencia gastronómica con la insuperable calidad de los productos de nuestro mar, nuestra Ría y la huerta lucense. Prueba sus arroces caldosos, pulpo a la gallega, recetas marineras o su delicioso solomillo de ternera lechal con salsa de queso del Cebreiro.

Type of kitchen
Tradicional gallega
Specialties
Arroz caldoso con bogavante del Cantábrico, merluza de Burela a la gallega , elado de queso de Cebreiro.
Opening Hours
As mellores vistas da ría
A Ría de Ribadeo, ou do Eo, incluída na Reserva da Biosfera río Eo, Oscos e Terras de Burón, é unha enseada natural de gran importancia ecolóxica e medioambiental, e tamén escenario de todo tipo de actividades náuticas e deportivas. Aquí poderás practicar, por exemplo, a variante de vela latina, única en todo o litoral español.
Fascinarache a beleza das praias da costa ribadense, e non poderás deixar de visitar a Praia das Catedrais, a só dez quilómetros do Parador, considerada unha das máis espectaculares do mundo e declarada Monumento Natural. Chámase así polo seu conxunto de acantilados de máis de 32 metros de altura que, esculpidos polo vento e o mar, forman arcos e bóvedas polos que se colan os raios do sol formando un marabilloso e único paisaxe.
