Restaurante Castelo dos Andrade - Parador de Vilalba
Cocina tradicional gallega
El espacio de restauración del Parador de Vilalba presenta la cocina tradicional gallega, con especial atención a la gastronomía lucense del interior, cuidando cada detalle para ofrecer el máximo sabor a partir de productos de calidad. Su carta es tradición, sabor y autenticidad.
Oráculo de la cocina lucense
El Restaurante Castelo dos Andrade se ubica en la señorial Torre del Parador. En nuestra carta encontrarás platos tradicionales como el pulpo á feira, la empanada y deliciosas filloas rellenas. Entre otras especialidades te sorprenderán también los croquetones de jamón o el pescado en caldeirada, carnes como la costilla de porco celta y sabrosos postres de nuestro obrador.
Type of kitchen
Regional gallega
Specialties
Croquetones de jamón, empanada gallega, queso de tetilla y queso de San Simón da Costa, pescado en caldeirada y filloas rellenas.
Opening Hours
Lugar de encontro no Camiño de Santiago
Vilalba é unha cidade antiga e señorial, unha terra cargada de lenda onde a contorna fluvial e a chaira dominan o paisaxe. Aquí gozarás de contornas naturais como a praia fluvial da Madalena, a medicinal Charca o Alligal, e as ribeiras dos numerosos ríos que discorren por estas terras. A carón da chaira e a auga se atopan a Serra do Xistral e o monte Monseivane onde gozarás perdéndote polos camiños rurais. A pouco máis de 45 minutos estas terras luguesas asómanse ó mar, con balcón tan excepcionais como a preciosa praia das Catedrais e, a menor distancia, o conxunto histórico-artístico de Mondoñedo e a beleza histórica de Lugo.