Restaurante L' Aplec - Parador de Lleida

Consagrado a la cocina catalana
La cocina catalana de interior se manifiesta con toda su expresión en el Parador de Lleida. Materias primas locales de calidad, recetas tradicionales actualizadas, unidas a un excelente servicio son el eje de su oferta gastronómica. Una apuesta por la cocina regional puesta al día con especialidades locales a base de caracoles, bacalao, embutidos y verduras de la huerta de LLeida.
La esencia de la cocina catalana
El monumental comedor principal del Restaurante L’Aplec ocupa el espacio de lo que fue la iglesia del antiguo convento del Roser, un marco espectacular para disfrutar de este referente de la cocina de calidad leridana. Entre sus especialidades, embutidos y quesos regionales artesanos con pan de cristal y tomate, caracoles “a la llauna”, mejillones del Delta de l’Ebre, xatonada, bacalao gratinado, canelón de ternera o magret de pato.

Type of kitchen
Regional catalana
Specialties
Quesos y embutidos locales, arroz “a la llauna”, caracoles, canelones y xatonada.
Opening Hours
Un Parador amb estil propi
L'emblema de la ciutat de Lleida és la seva antiga catedral o Seu Vella, una construcció romànica amb elements gòtics, construïda sobre un turó des del qual es veu la ciutat i gran part de la comarca del Segrià. A la resta del nucli antic es conserven racons singulars com ara la plaça de Paeria, la Seu Nova o Catedral Nova i el Casino Principal, d'estil neoclàssic.
Lleida també ofereix bons espais naturals com ara el parc de la Mitjana i l'Arborètum o Jardí Botànic, amb més de mig miler d'espècies botàniques ordenades segons la zona del planeta. A més, la ciutat ofereix als amants de l'enoturisme un emplaçament perfecte des d'on visitar cellers i vinyes. Des del Parador t'oferim la informació necessària per fer les rutes enoturístiques per la Denominació d'Origen Costers del Segre.
