Restaurante Alt Urgell - Parador de La Seu d’Urgell
Cocina catalana de influencia pirenaica
El Parador de La Seu D’Urgell presenta una oferta gastronómica basada en la cocina regional catalana de influencia pirenaica. Una propuesta en la que cobran protagonismo los productos de proximidad, con platos basados en la tradición culinaria del entorno y otros más clásicos. Una cocina de montaña con importante presencia de embutidos y quesos artesanales.
Un espacio moderno y acogedor
El Restaurante Alt Urgell del Parador de La Seu es un espacio moderno, acogedor y minimalista. En su carta encontrarás embutidos artesanos con pa amb tomaquet, torrada de escalivada con anchoas, esqueixada de bacalao, butifarra con mongetes o escudella barrejada, sin olvidar clásicos como canelones caseros o caracoles a la gormanta junto a delicias como el lomo de bacalo con sanfaina o un rodonet de ternera Bruneta del Pirineo
Type of kitchen
Tradicional catalana
Specialties
Escudella barrejada, lomo de bacalao asado con ajoarriero de hongos, jarrete de bruneta con ciruelas pasas, espuma de miel y mato con confitura de frutos rojos.
Opening Hours
La joia del romànic català
El Parador és al costat de la Catedral de Santa Maria, l'única catedral romànica que es conserva a Catalunya. A prop també hi ha l'església de Sant Miquel i el seu claustre, adossats a la Catedral.
La Seu d'Urgell, la capital de la comarca de l'Alt Urgell, és un enclavament estratègic per conèixer els racons del Pirineu català. Està ubicada a la confluència dels rius Segre i Valira, en un entorn monumental obert a la natura que atrau turistes, esportistes i amants de la muntanya. Se situa entre dos parcs naturals, el Parc Natural del Cadí-Moixeró i el Parc Natural de l'Alt Pirineu i, a prop també, del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.