Restaurante del Parador de Tortosa
La cocina mediterránea de las tierras del Ebro
La propuesta gastronómica del Parador de Tortosa está basada en una cocina de cercanía. El recetario, de base mediterránea, combina sabiamente productos de la huerta, del Delta del Ebro, de la montaña y el mar. Uno de los productos estrella es el arroz que se cultiva en el Delta del Ebro, que llega a la mesa en múltiples y sabrosas preparaciones.
Fortaleza de los arroces del Delta
En el aristocrático comedor del restaurante degustarás, cual señor feudal, de suculentos manjares típicos de esta comarca tarraconense. Destacan los sabrosos arroces del Delta del Ebro (tot pelat, negro, caldoso de galeras…), sus mejillones y navajas, y platos como anguila en suc, suquet de peix, xató, escalivada con anchoas, embutidos de cabra hispánica o pastisset de Tortosa, exponente de una repostería con sabores de las culturas árabe, judía y cristiana.
Type of kitchen
Tradicional catalana
Specialties
Suquet de peix, arroz costa, guiso de anguila, calamares de costa, crema catalana.
Opening Hours
Al cor d'una Reserva de la Biosfera
A Tortosa no et pots perdre, a més de la fortalesa, la Catedral de Santa Maria, el barri jueu, les escultures que formen el museu a l'aire lliure dels Jardins del Príncep i els Reials Col·legis, entre molts altres monuments. Des del Parador pots iniciar una ruta a peu o amb bicicleta fent ús del nostre servei de lloguer, i descobrir Tortosa creuant els ponts i recorrent els carrers, places i passeigs. Si t'acostes a Tortosa durant la segona quinzena de juliol, viuràs la Festa del Renaixement, que et transportarà a la Tortosa de fa més de cinc-cents anys.
El Parador de Tortosa està certificat per l'Agència Catalana de Turisme i la Federació Espanyola de Famílies Nombroses com a destinació de turisme familiar.